Over d a g Koerier

Drive And Go Koerier dat is waar de afkorting d a g koerier voor staat. Wij zijn een kleinschalig koeriersbedrijf. Wij vervoeren goederen in verschillende soorten en maten.  24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar.

Peter de Bruijn is uw chauffeur en drijvende kracht achter d a g koerier. Peter heeft ruime ervaring als koerier. Ook is hij gecertificeerd voor het vervoer van Gevaarlijke stoffen.  Klasse 2 tot en met 9, inclusief klasse 7 voor het vervoeren van radioactieve stoffen. Peter is praktisch in gesteld en gaat doortastend en klantgericht te werk. Hij draait zijn hand niet om voor een opdracht in de nachtelijke uren of een verre rit naar het buitenland. Peter stelt alles in het werk om u zending snel en onbeschadigd op het juiste adres op het afgesproken tijdstip af te leveren. d a g koerier werkt accuraat en is betrouwbaar. Peter is graag uw partner.

d a g koerier is gevestigd in Gorinchem. Door de centrale ligging, én direct aan de snelwegen A27 en A15, kan d a g koerier uw pakketten snel en efficiënt  afleveren of ophalen.

 • 24/7

  Drive and Go Koerier staat 24/7 voor u klaar. U kunt op ons rekenen.

 • Pluspunten

  Drive and Go Koerier flexibel, snel, betrouwbaar en accuraat.

 • Gevaarlijke stoffen

  Drive And Go Koerier vervoert onder andere gevaarlijke stoffen en kwetsbare goederen.

 • Europa

  Drive and Go Koerier bezorgt overal in Europa. Drive And Go Koerier Grenzeloos goed.